Vergelijkingssite

Bouw een prijsvergelijker op basis van een HTML Template van Themeforest of lever zelf een HTML Template aan.

Prijsvergelijker software

Er zijn tal van verschillende zoekmachines op het internet te vinden. Een paar bekende vergelijkingssites zijn Beslist.nl (Overall), Kleding.nl (Mode), Zoover.nl (Reizen), Furn.nl (Meubels) en Knibble.nl (Electronica). Al deze vergelijkingssites hebben software laten maken voor het inlezen van de data en het verrijken van de data. Ayoba is ontstaan uit het ontwikkelen van een prijsvergelijker voor vakanties en later voor de mode.

Het spreekt voor zich dat een prijsvergelijker met honderd miljoen producten meer hardware resources nodig heeft dan een vergelijker met één miljoen producten. Met de Ayoba software is nagenoeg elke vergelijker te bouwen.

Ayoba richt zich dan ook op de professionele affiliate die zijn WordPress implementatie ontgroeid.

Elk HTML template

Wil je een prijsvergelijker toevoegen aan je huidige blog? Loop je tegen de grenzen van WooCommerce aan? Ayoba kan altijd ingezet worden, ook als subdomein van je huidige website. Voor elk type pagina is een HTML temlate nodig.

Standaard template of Themeforest

Kan je die niet zelf aanleveren dan kan het standaard template gebruikt worden. Het standaard template is gebruikt bij Shoeline.nl en Mylastminutes.nl. Met het standaard template zijn totaal verschillende sites te maken.
Heb je een mooi HTML template op Themeforest of andere template site gevonden die helemaal naar je zin is, dan is die ook te gebruiken. 

Inspiratie

Hieronder een paar voorbeelden van pagina’s om een idee te geven van de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en tegen een ongekend lage prijs verkrijgbaar!

START EEN PRIJSVERGELIJKER

Kies voor Ayoba. Start vandaag nog!